Narednih dana, od četvrtka 15.02. do utorka 20.02., trebinjska publika će imati priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja. Riječ je o akcionoj avanturi ,,Black Panther“ i ostvarenju za najmlađe članove društva- animiranom filmu ,,Dugi iz Kamenog doba“.

DUGI IZ KAMENOG DOBA

OD 15.02. DO 20.02.  U 18 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, kojeg znamo po filmu ,,Wallace i Gromit“ i studija Aardman. Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

IZVORNO IME: Early Man

REŽIJA: Nick Park

ULOGE: Sinhronizovano

TRAJANJE: 1h i 29min

CIJENA: 4,00 KM

 

BLACK PANTHER

OD 15.02. DO 20.02. U 20 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novi kralj. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na iskušenje kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

IZVORNO IME: Black Panther

REŽIJA: Ryan Coogler

ULOGE: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 2h i 14min

CIJENA: 4,00 KM

 

KC Trebinje/ HP, februar 2018.