Narednih dana, sve do 1. marta, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra – Pčelica Maja 2: Medene igre i Crveni vrabac.

PČELICA MAJA 2: MEDENE IGRE

SADRŽAJ FILMA:

Pčelica Maja se pojavila prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod djece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

IZVORNO IME: Maya the Bee: The Honey Games

REŽIJA: Noel Kliri (Noel Cleary), Aleks Staderman (Alexs Stadermann)

ULOGE: sinhronizovano

ŽANR: Animacija, porodični, avantura

TRAJANJE: 83 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

CRVENI VRABAC

SADRŽAJ FILMA:

Temeljeno na bestseleru Njujork tajmsa, radnja se odvija u savremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove. Dominika je puno toga – predana ćerka koja će zaštititi svoju majku po svaku cijenu, primabalerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica, stručnjak u zavođenju i manipulaciji. Kada zbog povrede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njene volje, naređeno joj je da se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje.

IZVORNO IME: Red Sparrow

REŽIJA: Fransis Lorens (Francis Lawrence)

ULOGE: Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Džoel Edžerton (Joel Edgerton), Džeremi Ajrons (Jeremy Irons)

ŽANR: Triler

TRAJANJE: 140 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

KC Trebinje/ HP, februar 2018.