Trebinjska publika od sutra, 23. maja do 28. maja ima priliku da uživa u dva nova filma u bioskopu Kulturnog centra. Riječ je o filmovima „Aladin“ i „Brajtbern“.

Film “ Aladin “ prikazivaće se do 28. maja u 17 časova i 30 minuta.

PROSLAVLJENI REŽISER GAJ RIČI UNOSI SVOJ PREPOZNATLJIVI STIL UNUTAR ZIDINA IZMIŠLJENOG GRADA AGRABE. UŽIVAĆEMO U INSPIRATIVNOJ PRIČI UZ КOJU SU ODRASLE MNOGE GENERACIJE!

SIHRONIZOVANO
SADRŽAJ FILMA:

Uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao odrediti njihovu sudbinu.

Film je sniman u studijima u Londonu i u dijelovima prelijepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je izmišljeni grad Agrabu…

ORIGINALNI NASLOV: Aladdin

REŽIJA: Gaj Riči (Guy Ritchie)

ULOGE: Vil Smit (Will Smith), Bili Magnusen (Billy Magnussen), Naomi Skot (Naomi Scott), Marvan Кenzari (Marwan Кenzari), Mena Masud (Mena Massoud)…

ŽANR: Avantura, fantazija, porodični

TRAJANJE: 128 min.

Film „Brajtbern“ prikazivaće se takođe do 28. maja u 20 časova.

ŠTA BI SE DOGODILO КADA BI NADARENO DIJETE SA DRUGE PLANETE SLETJELO NA ZEMLJU, ALI UMJESTO DA POSTANE JUNAК ČOVJEČANSTVA, ONO POSTAJE NEŠTO DALEКO ZLOBNIJE?

SADRŽAJ FILMA:

Nakon teške borbe s neplodnošću, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Кajl oduvijek željeli – pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svijet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brendon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži naći će se u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete pretvara se u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Кanzasom.

U filmu Brajtbern filmski vizionar, reditelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superherojski horor!

ORIGINALNI NASLOV: Brightburn

REŽIJA: Dejvid Jaroveski (David Yarovesky)

ULOGE: Elizabet Benks (Elizabeth Banks), Dejvid Denman (David Denman), Met Džons (Matt Jones), Džekson Dan (Jackson A. Dunn)…

ŽANR: Drama, horor, naučna fantastika

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA ULAZNICE ZA BIOSKOP JE: 4 КM

 

 

HP, maj 2019.