Trebinjska publika od danas, 18.04. do 23. aprila ima priliku da uživa u dva nova filma u bioskopu Kulturnog centra.  Riječ je o filmovima „Park čudesa“ i „Poslije svega“.

PARK ČUDESA (WONDER PARK)

OD 18. DO 23. APRILA 2019.

18.00 ČASOVA

MAGIČNO MJESTO KOJE ČEKA NEKOG POSEBNOG KO ĆE DA GA OŽIVI!

SADRŽAJ FILMA:

Uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali, kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.

Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mjesto gdje posjetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gdje žive zanimljivi i šareni likovi i gdje su neponovljive atrakcije. Sve to naći ćete samo u  „PARKU ČUDESA“!

ORIGINALNI NASLOV: Wonder Park

REŽIJA: Dilan Braun (Dylan Brown)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANJE: 78 min.

Film Poslije svega prikazivaće se do 23. aprila u 20 časova.

„Nasljednik PEDESET NIJANSI SIVE

Zasnovan na istoimenom, planetarno popularnom romanu Ane Tod!

SADRŽAJ FILMA:

Vrijedna studentkinja i predana kći Tesa Jang započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da slijedi. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim pravilima. Hardin je sve što Tesa želi da izbjegne, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti.

Njihova veza neće biti ni jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti učiniće njihovu strast još snažnijom…

ORIGINALNI NASLOV: After

REŽIJA: Dženi Geg (Jenny Gage)

ULOGE: Džozefin Langford (Josephine Langford), Hiro Fajns Tifin (Hero Fiennes Tiffin), Selma Bler (Selma Blair), Dženifer Bils (Jennifer Beals), Piter Galager (Peter Gallagher)…

ŽANR: Drama, romansa/ljubavni

TRAJANJE: 106 min.

 

Izvor: KC Trebinje