Vikend koji je pred nama biće u znaku novogodišnjih praznika. S tim u vezi u Trebinju će u okviru vikend manifestacije „Trebinjske zimske čarolije“ biti organizovan prikladan program za sve generacije i ukuse.

Program startuje već u petak 29.12. od 18:00 časova kada će u okviru muzičkog dijela publiku zabaviti „Moondance & Vanja Mišić“, dok će u subotu 30.12. svoj nastup imati „Unplugged duo“.

U nedjelju, 31. decembra u 12:00 časova biće organizovan doček dječije Nove godine, gdje će za dobru zabavu uz neizbježnog Djeda Mraza biti zaduženi mališani iz vrtića „Naša radost“ i „Sunce“, te učenici Muzičke škole Trebinje, članovi plesne grupe „Maris“ i Gradskog KUD-a „Alat Svislajon“.


Tokom dana u izvođenju predstavnika „Hercegovačke kuće“ (Agrarni fond Grada Trebinja) i pokreta „Slow food“ Trebinje biće pripreman i degustiran autohtoni domaći specijalitet grah poljak, a u novu 2018. godinu trebinjce i njihove goste uvešće beogradski „Blah – Blah band“, kome će predgrupa biti domaći rok sastav „Krugovi u žitu“.


Tokom dešavanja biće služeno kuvano vino.
Kućice sa paketićima za djecu, domaćim autohtonim proizvodima, rukotvorinama i suvenirima biće popunjene i dostupne zainteresovanim posjetiocima tokom cijelog vikenda.