Викенд који је пред нама биће у знаку новогодишњих празника. С тим у вези у Требињу ће у оквиру викенд манифестације „Требињске зимске чаролије“ бити организован прикладан програм за све генерације и укусе.

Програм стартује већ у петак 29.12. од 18:00 часова када ће у оквиру музичког дијела публику забавити „Moondance & Вања Мишић“, док ће у суботу 30.12. свој наступ имати „Unplugged duo“.

У недјељу, 31. децембра у 12:00 часова биће организован дочек дјечије Нове године, гдје ће за добру забаву уз неизбјежног Дједа Мраза бити задужени малишани из вртића „Наша радост“ и „Сунце“, те ученици Музичке школе Требиње, чланови плесне групе „Марис“ и Градског KУД-а „Алат Свислајон“.


Током дана у извођењу представника „Херцеговачке куће“ (Аграрни фонд Града Требиња) и покрета „Slow food“ Требиње биће припреман и дегустиран аутохтони домаћи специјалитет грах пољак, а у нову 2018. годину требињце и њихове госте увешће београдски „Blah – Blah band“, коме ће предгрупа бити домаћи рок састав „Кругови у житу“.


Tоком дешавања биће служено кувано вино.
Кућице са пакетићима за дјецу, домаћим аутохтоним производима, рукотворинама и сувенирима биће попуњене и доступне заинтересованим посјетиоцима током цијелог викенда.