Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović organizovao je juče prijem članica ženskog košarkaškog kluba „Trebinje 03“, njihovog stručnog štaba i uprave povodom osvajanja titule šampiona RS.

U narednoj sezoni ove košarkašice igraće u Premijer ligi BiH  pod novim imenom „Leotar 03“, jer su postali članovi sportskog društva „Leotar“.

Gradonačelnik Petrović, izrazio je zadovoljstvo jer ovaj klub ima potencijal i što će u narednom periodu moći da se osloni na domaće snage i obećao da će Uprava grada u narednom periodu značajnije da podrži klub.

„Za novu sezonu u Premijer ligi BiH biće potrebna značajna finansijska sredstva i mi ćemo ih podržati putem sportskog društva “Leotar”, kao i sve druge aktivnosti kluba, a sve sa ciljem da što više djece trenira u ovom klubu i promoviše naš grad“, naveo je Petrović.

Igračicama šampionskog tima ŽKK „Trebinje 03“ Grad Trebinje obezbjediće novu sportsku obuću.

Dragan Mrdić, predsjednik ŽKK „Trebinje 03“ i Milorad Nadaždin, trener kluba,  zahvalili su se gradskoj Upravi na podršci u prošloj sezoni koja je za njih bila odlična  i izrazili su nadu da će u Premijer ligi BiH osvojiti značajan rezultat, ali i da je najvažnije da djeca budu na okupu i treniraju.

ŽKK „Trebinje 03“ broji oko 120 košarkašica u svim uzrasnim kategorijama.

 

Izvor: Grad Trebinje