Međunarodno priznata kompanija „STEINER“ i Frizerska akademija „FAIPA“  u Trebinju, nakon prvih informativnih razgovora, započela je obuku zainteresovanih kandidata za rad na kruzerima renomiranih svjetskih brodskih kompanija.

Kompanija „STAINER“ ima svoja predstavništva u Londonu i Majamiju (gdje se nalazi njihova menadžment zgrada), te svoju trening akademiju u Londonu. „STAINER“ postoji od 1906. godine, a od polovine 70-tih godina prošlog vijeka su prisutni na brodskim kompanijama. Ova kompanija je broj 1. za obuku kadrova za SPA centre sa luksuznih 7 zvjezdica, a radno regrutuju oko 3.000 ljudi na godišnjem nivou.

Između ostalog, „STAINER“ već godinama izuzetno uspješno obučava i zapošljava zainteresovane sa Balkana, za poslove frizera, kozmetičara, masera, kao i doktore medicine.

Za posao i zaposlenje u luksuznim SPA centrima potrebno vam je samo, uz poznavanje engleskog jezika, da posjedujete diplomu koju ćete od sada moći steći i u Trebinju.

Iskoristite priliku i zarađujte od 2.000 do 3.000 dolara mjesečno. Sve što treba da učinite je da se prijavite na telefon broj +387 65 166 995, ili u Frizerskoj akademiji „FAIPA“, na adresi Vuka Karadžića 10 (stambeno-poslovni kompleks „Luč“).

 

Neka vaši snovi postanu stvarnost!

 

/sponzorisana objava/

HP, jun 2018.