КМФ „Невесиње“ поражен је на отварању другог дијела сезоне у Бановићима од истоимене екипе резултатом 5:3. Невесињци су изгубили бодове у коректној утакмици од силно мотивисаног ривала. Домаћи су водили са 2:0, и 4:2, али су се изабраници тренера Буховца враћали у игру.

Када је два минута прије краја нови играч невесињске екипе Хуснић смањио на 4:3 чинило се да гости могу и до неријешеног резултата. Створили су добре прилике, али су петим голом кажњени за отворену игру.

У наредном колу у Невесиње долази требињски Леотар. Управо ће херцеговачки дерби, означити и повратак премијерлигашких утакмица у Спортску дворану „Невесињка“ која је од новембра због реконструкције била затворена за кориснике.

МНК БАНОВИЋИ – КМФ НЕВЕСИЊЕ 5:3 (2:0)

Спортска дворана у Бановићима. Гледалаца: 250.Судије: Драгојевић, Иванчевић (Бања Лука). Стријелци: 1:0 Мујић, 2:0 Авдић, 2:1 Пудар, 2:2 Авдић(аг), 3:2 Мујић, 4:2 Авдић , 4:3 Хуснић, 5:3 Мујић.

БАНОВИЋИ: Тановић, Авдић, Чамрковић, Ковачевић, Мујић, Имамовић, Алибашић, Мујарић, Дедић, Смајловић, Соколар, Хидић, Слишко, Чехајић.

НЕВЕСИЊЕ: Ромовић, Пудар, Миличевић, Г. Продановић, Вучетић, Глоговац, Пантић, Хуснић, Ковачевић, Зечевић.

Остали резултати:

Салинес – Жељезничар        9:6

Леотар – Центар                   4:1

Танго – Мостар СГ               3:5

Зрињски – Брчко                  7:1

 

Извор: Радио Невесиње