Hladno pivo, S.A.R.S., Bajaga i Instruktori, Bijelo dugme, Dubioza kolektiv na Trgu ispred Starog grada… U hotelima Haris Džinović, Severina, Lepa Brena, Magazin…

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede, održala je ove sedmice konfereciju za novinare u hotelu “Moskva” u Budvi, na kojoj je predstavljen bogat program Nove 2018. kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

Kako je najavio direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada i ove godine biće veoma bogat.

“Ove godine program će početi 29. decembra koncertima grupa „Hladno pivo“ i “S.A.R.S.”, nastavlja se 30. decembra nastupom Bajage i Instruktora. U novogodišnji noć će nas uvesti “Queen Simphony”, dok će zvijezde večeri biti članovi benda “Bijelo dugme”. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupaće grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”. Sastavni dio novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao poseban program za najmlađe”, kazao je Franović.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Kako je najavila Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću HG “Montenegro Stars”, goste hotela “Splendid” u Novu godinu uvešće jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, koja će biti glavna zvijezda večeri i 1. januara.

Na sceni će se pojaviti i „gost iznenadjenja“, ali iz uprave kompanije nisu željeli da preciziraju o kome je riječ, navodeći da su uvjereni da će gosti biti prijatno iznenađeni. Hotel “Splendid” nastavlja tradicionalnu saradnju sa Harisom Džinovićem, koji će i ove godine održati veliki koncert 2. januara. Sve tri večeri goste će zabavljati i orkestar Žutog Serhartlića.

Vesna Lagator, menadžer za odnose s javnošću HG “Budvanska rivijera”, rekla je da je hotel “Palas”, nakon više od decenije uspješnih novogodišnjih proslava, još jednom pred novim izazovom upravo zbog velikog iskustva, regionalne prepoznatljivosti ovog dijela ponude i očekivanja mnogobrojnih gostiju.

“U ovogodišnjem svečanom programu dočeka Nove godine biće zastupljeni različiti muzički žanrovi, 31. decembra nastupiće Lepa Brena i grupa Magazin, 1.januara nastupiće Aco Pejović i grupa Magazin dok će 2. januara, gostovati Halid Bešlić i Big band – orkestar Dejana Petrovića. Sve tri večeri atmosferu će zagrijavati Creative band, a domaćin kompletnog programa biće Leontina Vukomanović“, kazala je Lagator.

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu i, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu, saopšteno je iz TOB-a.

 

Izvor: rtvbudva.me