Predstava „OBIČNA PRIČA“ najbolja je predstava u cjelini na juče završenom 2. Festivalu dramskog stvaralaštva u Vlasenici.
Najvažnije za ovu predstavu jeste da su njeni kreatori i realizatori upravo i njeni akteri talentovani, maštoviti i kreativni mladi ljudi, a podršku su imali kroz projekat AGON.

Projekat AGON 2019. financijski je podržan kroz BHRI (Bosnia and Hercegovina Resilence Initiative) program kojeg implementira IOM uz finansijsku podršku USAID-a

Ideja i tekst predstave:  Milica Salata i Mitar Milićević
Kreiranje i postavka predstave: Milana Ninković i Milica Salata
Scena i kostim: Milica Salata i Milana Ninković
Izrada Lutaka, izbor muzike i koreografija: Kolektiv

Igraju : Milica Salata, Milana Ninković, Ana Miladinović, Anja Zirojević, Tatjana Pikić, Marija Rosić, Ivana Ćeranić, Martina Kankaraš, Anđela Brnjoš, Vojislav Elez, David Popadić i Boris Glušac.

O predstavi:
Priča predstave je usmjerena na ljubav dvoje tinejdžera i preprekama na koje oni nailaze u društvu opterećenom prošlošću.  Na putu njihove ljubavi ,opterećeni  predrasudama i netolerancijom, stoje njihove  porodice, prijatelji – njihovo cijelo okruženje. Oni su žrtva, tragički junaci nekog drugog, davnog vremena, vremena koje oni ne poznaju I ne razumiju, a koje ih nastoji odrediti I usmjeriti njihove živote negdje tamo gdje oni neće biti srećni. Predstava govori i o pomirenju, onom mogućem i onom koje proizilazi iz tragičnih događaja – iz žrtve.
HP, novembar 2019.