/sponzorisana objava/

Polako kreće novogodišnje zagrijavanje, prethodna sedmica u kafanici nadmašila je sva očekivanja, Kafanica je jos jednom dokazala da je „number one“ u regionu kada je provod u pitanju.

Zahvaljujemo vam se na ukazanom povjerenju i pozivamo vas da i dalje budte dio najboljeg provoda u gradu, ove sedmice u vašoj Kafanici očekuje vas nezapamćeno dobar provod uz najbolje DJeve u regionu.

U srijedu ce za Kafanicinim DJ pultom biti dobro poznato ime Hercegovacke DJ scene – DJ Miko. Svi dobro znamo da je Srijeda u Kafanici najludja žurka u Hercegovini, zato i ove srijede svi u Kafanicu.

U petak vas očekuje još jedna nevjerovatna žurka, žurka koja je postala sinonim za dobar provod, očekuje vas Kafanicin Ludi petak, a ovog petka za najbolje zabavne i narodne hitove bice zaduzen DJ Gavriloo.

Naša sedmica traje tri dana, a završava se subotom, a ove subote za vas smo spremili more alkohola, nezaboravan provod i jos mnogo iznenađenja uz našeg DJ Jelu.

Kafanica organizuje nagradnu igru, svake srijede, petka ili subote, popunite nagradni kupon u Kafanici i osvojite novi Samsung J3, a izvlačenje ce se održati 01.01.2018.

Sva mjesta za Novogodišnju žurku su rezervisana, a mi se izvinjavamo svima onima koji nisu uspjeli da rezervišu svoje mjesto u Kafanici.

Jedna je Kafanica!

Rezervacije na:
Mob: 065/940-120
FB: Kafanica Bileca
Instagram: @kafanicabileca