Praznično „ludilo“ uveliko se osjeća u svim gradovima Srpske, a ni Banjaluka, kao po dobrom starom običaju, nije izuzetak.

Mnogobrojni građani, veliki, ali i oni mali, okupili su se sinoć na Trgu Krajine, gdje u uz hitove pjevačice Marije Šerifović, sudeći po prizorima iz centra grada, proveli nezaboravno veče.

Hitovi nadaleko popularne i obožavane Marije, uprkos hladnom vremenu orili su se Banjalukom. Svaku njenu pjesmu, okupljeni pjevaju sa njom u glas.

Inače, veliki koncert Marije Šerifović, prvi je u nizu od tri novogodišnja koncerta koji će biti održani u gradu.

Za sve Banjalučane i goste, zabavni program počeo je večeras već od 18 časova nastupom predgrupa, i to: Vanje Mišić, od 18 časova do 18.45, Sanrajz benda, od 19 do 19.45 i Maje Manojlović, od 20 do 20. 45.

U Novu, 2020. godinu Banjaluka će ući sa Crvenom jabukom i Jelenom Tomašević, a 1. januara nove godine turiste i domaće goste zabavljaće Aleksandra Prijović.

Trodnevni koncerti biće organizovani na glavnoj gradskoj saobraćajnici ispred hotela „Palas“ u centru Banjaluke.

U novu, 2020. godinu Baanjalučani će ući sa Crvenom jabukom i Jelenom Tomašević, a 1. januara nove godine turiste i domaće goste zabavljaće Aleksandra Prijović.

Osim koncerata, u sklopu novogodišnjih praznika, planirani su i dodatani, zabavni sadržaji na Trgu Krajine i u parku „Petar Kočić“.

 

 

 

Izvor: Srpska.info, Nezavisne novine