И ове године ће центар Требиња бити у зимском празничном амбијенту, са бројним догађајима и манифестацијама које ће бити наставак прошлогодишњег изузетно успјешно организованог „Зимзограда“.

Како сазнаје портал Херцеговина Промо , требињска Градска управа ће се побринути да и најјужнији град Српске свечано обиљежи наступајуће празнике и улазак у 2018. годину, на радост свих становника и посјетилаца, посебно оних најмлађих.

Трг слободе у Требињу, децембар 2017

Концепт овогодишње зимске манифестације у Требињу биће базиран на бројним дешавањима која ће за разлику од прошле године бити организована током викенда у периоду између 15. децембра и 15. јануара наступајуће године. Уз презентацију туристичке и ено-гастрономске понуде града прилику да се промовишу у току празничних дана имаће локални произвођачи меда, вина, рукотворина и други, а биће организован и адекватан културно-умјетничко-забавни програм на централној бини која ће бити смјештена на Тргу слободе. Уз све поменуто центар Требиња ће ове године поново бити украшен на изуезтно атрактиван начин, као што је то био случај и током прошлогодишњег „Зимзограда“.

Дио атмосфере са прошлогодишњег требињског „Зимзограда“

Више о детаљном распореду догађаја као и бројним занимљивостима везаним уз празничне манифестације у Требињу пратите наредних дана на нашем порталу.

 

ХП, новембар 2017.