U PERIODU OD 23. DECEMBRA 2018. DO 15. JANUARA 2019. GODINE HP MEDIA GROUP d.o.o. TREBINJE EMITOVAĆE NA SVOJIM MEDIJIMA – PADRINO RADIO i LED VIDEO DISPLEJU U CENTRU TREBINJA PRAZNIČNE ČESTITKE – POSEBNO OSMIŠLJEN KONCEPT OGLAŠAVANJA ZA PRAVNE I POSLOVNE SUBJEKTE.

ISKORISTITE PRILIKU DA SVOJIM POSLOVNIM PARTNERIMA, KLIJENTIMA, KAO I SVIM GRAÐANIMA  TREBINJA I ISTOČNE HERCEGOVINE ČESTITATE NASTUPAJUĆE PRAZNIKE NA NAJEFEKTNIJI I NAJVIDLJIVIJI NAČIN, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA.

hp-media-group-logoPadrino radio je najslušanija radio stanica na području Trebinja koja svoj program emituje na frekvenciji 90,8 MHz. Po anketi sprovedenoj u avgustu i septembru ove godine 36% ispitanika koji slušaju radio je označilo Padrino kao svoj prvi izbor, što je ubjedljivo najbolji rezultat među desetak radio stanica koje emituju svoj program na području ovog grada.

* Anketa je sprovedena telefonskom metodom na 2% populacije grada Trebinja (620 ispitanika)

USLOVI PRAZNIČNOG OGLAŠAVANJA – PADRINO RADIO

Naš reklamni LED video displej nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Trebinju, na raskrsnici ulica Preobraženske i Luke Vukalovića – pozicija u samom centru grada, uz most Iva Andrića, kod Tropic i Market 99 tržnog centra. Dimenzija displeja je 5×3 metra – vidno polje 4×3 metra, koji je prepoznat kao najbolja marketing platforma u ovom dijelu Hercegovine.
Pješačka i saobraćajna zona istovremeno, na najfrekventnijem mostu u Trebinju, sa više hiljada dnevnih prolaznika. LED displej emituje zvuk (muzičke sadržaje isključivo – program radija Padrino), na poleđini ima informativnu LED traku sa temperaturom vazduha i vremenom, te predstavlja jedinu besplatnu slobodnu WiFi zonu u Trebinju, što dodatno povećava interes prolaznika za ovaj medij.

USLOVI OGLAŠAVANJA – LED VIDEO DISPLEJ U CENTRU TREBINJA

MIX PONUDA OGLAŠAVANJA – LED DISPLEJ i RADIO PADRINO

 

Vaš HP media group tim