Сазнање о кредитном паклу кроз који је пролазио познати глумац Милорад Мандић Манда са породицом изазвало је револт и горчину читаве јавности, али бригу да помогне породици свог кума и блиског пријатеља преузео је на себе наш такође велики глумац Драган Бјелогрлић.

Управо је он покрио Мандин кредит од око 86.000 евра, пише „Српски телеграф“.- Бјела је доказао да је прави друг, кум и пријатељ.

Од тренутка Мандине смрти, преко сахране и свега што је уследило показао је колико је велики човек! Није часио ни часа, а без велике помпе, и далеко од очију јавности, не желећи да себи придаје на важности, скинуо је велику бригу и терет породици која је и даље неутешна због одласка њиховог најближег – испричао је извор близак Бјелогрлићу.

Исти саговорник открио је да се на Бјелино инсистирање да се проблем реши, пријатељи удружили, а да је глумац најзаслужнији за окупљање донатора и исплаћивање дуга. Манда је био један од 22.000 грађана који су исте муке мучили због кредита у швајцарцима, јер је главница и његовог дуга, од почетних 79.000 евра, убрзо досегла великих 86.000 евра.

Колико тежак терет носе људи са истим проблемима најбоље доказује сазнање да се кредити овог типа отплаћују по 20-30 година, а да за то време дужници исплате и по седам станова.

Извор: Надлану