Podrumi Vukoje 1982 i HP media group nagradili su posjetioce našeg portala.

U nagradnoj igri koja je trajala od 21. februara 2019. godine do sinoć u 23:59 izvukli smo dvije srećne dobitnice: Draganu Vico i Bogdanku Janković.

One su osvojile po jednu (1) bocu “Grozde” Podruma Vukoje 1982, a izvlačenje srećnih dobitnika obavljeno je u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra I oslobodioca broj 55, danas u 12 časova uz pomoć sajta random.org.

Srećnim dobitnicama čestitamo, a svim ostalim učesnicima više sreće želimo u novoj nagradnoj igri koja započinje uskoro.

Svoje nagrade srećne dobitnice mogu preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prostorijama HP media group, Kralja Petra I oslobodioca 55 (Stambeno-poslovni kompleks „Agrokop“, kod Srednješkolskog centra) uz predočavanje jednog ličnog dokumenta.

Uz pomoć njemačke tehnologije, koja je u svijetu priznata kao najbolja za obradu destilata, u novoj destileriji porodice Vukoje u Zasad polju, proizvode se alkoholni destilati premium kvaliteta. Rade se na principu koji se primjenjuje na sjeveru Italije – od svake sorte grožđa pravi i posebna loza (rakija) koju su u Podrumima Vukoje nazvali “Grozda”. Tako svoja čula možete iznenaditi “Grozdom Žilavkom”, “Grozdom Vranac”, “Grozdom Merlot” itd.

 

HP, februar 2019.