Odgovorni u Rukometnom klubu Leotar pripremili su pred početak ove sezone posebne pakete za prijatelje kluba i sve one Trebinjce koji imaju želju da daju svoj doprinos radu i razvoju ovog rukometnog premijerligaša.

Još uvijek nije kasno da svi zainteresovani dođu do godišnje karte za sve domaće utakmice trebinjskih plavo-bijelih, te ujedno dobiju i navijačka obilježja kluba.

„Pripremili smo godišnje ulaznice za sezonu 2019/20 čijom kupovinom postajete prijatelj kluba i dobijate klubska obilježja: polo majicu i šal, te pomažete rad kluba i njegovo stabilno funkcionisanje u sledećoj sezoni“, saopštili su iz RK Leotar.

Svi zainteresovani godišnje ulaznice možgu kupiti u dvije varijante:

– BIJELE „PRIJATELJ KLUBA“ GODIŠNJE ULAZNICE – po cijeni od 50 KM, čijom kupovinom dobijate klupsku polo majicu i navijački šal Leotara, besplatan ulaz na sve utakmice u sezoni 2019/20 i pomažete rad kluba u iznosu od 25 KM.

– PLAVE „PRIJATELJ KLUBA“ GODIŠNJE ULAZNICE – po cijeni od 100 KM, čijom kupovinom dobijate klupsku polo majicu i navijački šal Leotara, besplatan ulaz na sve utakmice u sezoni 2019/20 i pomažete rad RK „Leotar“ u iznosu od 75 KM.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti sekretaru kluba na telefon broj 065/203-160 ili putem zvanične fejsuk stranice kluba (link ovdje).

 

HP, oktobar 2019.