Ugostiteljstvo i turizam

Hotel Platani d.o.o.
Opis djelatnosti:

U samom srcu grada Trebinja, na glavnom gradskom trgu, smješten je Hotel Platani. Nalazimo se na samo 27 km od Dubrovnika, bisera Jadrana (Hrvatska) i 40 km od Herceg Novog (Crna Gora). Hotel posluje sa dva objekta (Platani 1 i Platani 2) koja su udaljena četrdesetak metara jedan od drugog.

Izgrađeni u tradicionalnom stilu predstavljaju jedne od rijetkih objekata koji su zadržali stari šarm hercegovačko-mediteranske arhitekture. Kombinacija tradicionalne arhitekture i modernog enterijera čini Hotel Platane jedinstvenim.

Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namjernik ne propustite priliku da posjetite Hotel Platane i probate neke od naših sadržaja. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaborava.

Adresa: Cvjetni trg br. 1, Trebinje
Telefon: +387 59 270 420 i +387 59 274 050
Fax: +387 59 270 421
„Carpe diem“ caffe bar
Opis djelatnosti:

Na popularnom trebinjskom korzou, uz sjenku stogodišnjih platana, predah i osvježenje potražite u prijatnom ambijentu caffe bara „Carpe diem“. Ljubazno osoblje čeka na Vas.

Adresa: Šantićeva br. 1 , Trebinje
„Mexico“ pizzeria
Opis djelatnosti:

Pizzeria „Mexico“ je jedno od najpopularnijih mjesta u Trebinju gdje možete pronaći dobar i kvalitetan zalogaj, prije svega brojnih italijanskih specijaliteta (pizze, paste, pene, lazanje, piroške …), kao i  više delikatesnih vrsta sendviča i palačinki, kako slanih, tako i slatkih. Ruke vrhunskog majstora pripreme ovih specijaliteta i dobra usluga garancija su zadovoljstva korisnika naših usluga. Kompletan meni pizzerie „Mexico“ možete probati i udobnosti svog doma, dovoljno je da nas pozovete na telefon broj 066 196 341 i naša dostava će u rekordnom roku ukusan obrok donijeti na vašu adresu.

Adresa: Stari grad bb, Trebinje
Telefon: +387 66 196 341
„Azzaro“ caffe bar
Opis djelatnosti:

U srcu Starog grada u Trebinju nalazi se caffe bar „Azzaro“ jedno od omiljenih okupljališta mladih ovog grada. Ugodan i nesvakidašnji ambijent, dobra usluga su samo neke od preporuka da posjetite ovaj lokal.

Adresa: Stari grad bb, Trebinje
Telefon: +387 65 753 896
Kontakt osoba:

Igor

„Barmen“ caffe bar
Opis djelatnosti:

Na Trgu slobode, uz samu trebinjsku pijacu, nalazi se caffe bar „Barmen“ gdje u sjenci stoljetnih platana uvijek možete da potražite osvježenje i predah od svakodnevnih obaveza.

Adresa: Trg slobode 8, Trebinje
Telefon: +387 65 987 567
Kontakt osoba:

Vanja Pikić

Hotel Porto Bello, Trebinje
Opis djelatnosti:

Porto Bello je mali, intimni porodični hotel, smješten u središtu slikovitog starog grada Trebinja. Hotel ima 6 smještajnih jedinica kapaciteta do 16 osoba. Imaju jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartman. Sve sobe su potpuno opremljene i lijepo namještene. Tu je i restoran sa otvorenim kaminom i intimnom terasom. U okolini hotela nalazi se mnogo istorijskih spomenika, trgovi, prodavnice, park, rijeka, šarmantni kafići i restorani sa domaćom kuhinjom.Ako ovdje odsjednete, uživaćete u prijatnoj domaćinskoj atmosferi, miru i šarmu malog mediteranskog grada, a na dohvat će vam biti bogata ponuda kulturno-istorijskih znamenitosti triju zemalja.

Adresa: Stari grad 37, Trebinje
Telefon: +387 59 22 33 44
“ News “ bar, Trebinje
Opis djelatnosti:

Kafe News bar nalazi se u starom gradu u Trebinju. Ugodan ambijent ikoji se uveliko odvaja od uobicajnog u ovom gradu i dobra usluga samo su neki od razloga da posjetite ovaj lokal.

Adresa: Stari grad bb, Trebinje
Telefon: +387 65 801 357
Kontakt osoba:

Vladan Radovanović

„La Terrazza“ caffe bar, Trebinje
Adresa: Vuka Karadžića 37, Trebinje
Telefon: +387 65 532 555
Kontakt osoba:

Teodora Miliša

Havana Club, Trebinje
Opis djelatnosti:

Havana Club nalazi se uz zidine Starog grada u Trebinju i jedno je od omiljenih mjesta za izlazak mladih. Neobičan ambijent, dobra usluga i sigurna zabava dovoljan su razlog da posjetite ovaj lokal.

Adresa: Svetozara Ćorovića 10, Trebinje
Telefon: +387 65 739 569
Restoran „Stari grad“ Tarana
Opis djelatnosti:

U srcu trebinjskog Starog grada potražite restoran koji će vas oduševiti ponudom raznovrsnih jela domaće i internacionalne kuhinje.

Adresa: Trg Travunije 9, Trebinje
Telefon: +387 59 271 700