Darijo Bošnjak završava studije u Dubrovniku — na američkom univerzitetu RIT Croatia (smjer Ljudski resursi), te se odlučio pokrenuti kako bi pronašao posao nakon fakulteta. Darijo nije jedan od onih koji čekaju da mu neko pokuca na vrata, već se odlučio posvetiti traženju posla.

Njegova je želja raditi u kompaniji Degordian (nekada mala agencija, danas multimedijalna međunarodna kompanija sa filijalama u Hrvatskoj, Srbiji i BiH), pa je režirao i napravio kratku video molbu za posao.

“Već 2 godine pratim rad ove agencije za digitalni marketing, današnji Degordian, pa sam se odlučio kandidovati za posao Traffic managera, Project managera ili jednu od pozicija vezanih uz produkciju”- ističe Darijo, koji je na studije u Dubrovnik stigao iz rodnog Viteza.

Činjenica je da danas posao nije lako naći, ali proaktivni ljudi poput Darija, lakše će pronaći posao uz nove kanale promocije poput YouTubea. Sve što treba jest uložiti malo truda, volje i kreativnosti. Ne sumnjamo da za ovog momka nema zime …

Dariju ćemo samo poželiti puno sreće u pronalasku posla i nadamo se kako će pomenuta kompanija prepoznati njegov potencijal, a u nastavku možete pogledati kako izgleda njegova prijava za posao: