U organizaciji turističke organizacije G.E.T., a pod potkroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović i Ministarstva turizma RH na Ladanjskom imanju Principovac 24. i 25. marta održana je treća G.E.T. konferencija o Eno-gastroturizmu na kojoj su proglašeni najbolji vinski podrumi s turističkog aspekta iz regiona Ex-Yu.

Od više hiljada vinskih proizvođača izabrano je pet najboljih koji su ponijeli Regionalni trofej „Bijeli Grozd“, a to su: Iločki podrumi (Hrvatska), Vinarija Zvonko Bogdan (Srbija), Vinarija Kozlović (Hrvarska), Vinarija Movija (Slovenija) i Vinarija Podrumi Vukoje 1982 (BiH).

Ovaj veliki uspijeh koji je postigla Vinarija Vukoje sa svojim turističkim kapacitetima, Vinskom Galerijom, Hotelom Villa Pergola, Vinogradarevom kućom – Carski Vinogradi, Vinotekama i Wine Shop-om koje je posjetilo više desetina hiljada enofila u protekloj godini je dokaz dugogodišnjeg predanog rada čitavog  Vukoje tima na čelu sa Radovanom Vukoje.

Takođe ova nagrada predstavlja veliki plus i samom gradu Trebinju i njegovoj turističkoj promociji, jer upravo je Vinarija Vukoje prepoznata kao jedna od najznačajnih tačaka za vinski turizam u regionu. Vinski turizam takođe promoviše i ostale značajne turističke resurse tj. tipične autohtone proizvode kroz cjelokupnu ponudu našeg kraja.

HP, mart 2017.