Незапослени из БиХ који желе да путују и при томе остваре солидну зараду имају прилику да конкуришу за рад на крузерима компанија „Викинг“ путем агенције „Коузен“.

Запослени у овој компанији одржаће 14. децембра у Сарајеву презентацију рада на крузерима, а заинтересовани кандидати ће имати прилику да се информишу о питању услова, плате, начина пријаве, те уопште начина живота у овим путујућим хотелима.

– Ако говорите енглески језик, имате између 21 и 35 година и желите да градите инострану каријеру, ово је прилика за вас. Све што је потребно јесте пријава са CV-ијем на енглеском језику у којој је детаљно описано радно искуство кандидата – кажу у агенцији „Коузен„.

Додали су да се све више младих људи одлучује да се запосли на овој компанији, која расте невјероватном брзином.

– БиХ је постала озбиљна дестинација круз компанија за проналажење кандидата за рад у угоститељству. То доказују велике компаније које све чешће организују интервјуе у БиХ – истакли су у агенцији.

Њихови крузери, кажу, плове сјеверном Европом, Скандинавијом, Балтиком, Медитераном, Јадраном, Сјеверном Америком и Карибима, а најновији брод који је испловио у октобру ове године плови око свијета и обићи ће пет континената.

Извор: Глас Српске