Privodi se kraju uređenje Gradskog parka u Trebinju, a proteklih dana je poslije postavljanja kutaka za najmlađe urađeno i više klupa u kombinaciji drveta i kamena u aleji koja vodi od centralnog trga ka novoj fontani.

Danas je počela i postavka novih, izuzetno atraktivnih klupa i kanti za otpatke na aleji koja vodi od Dučićevog spomenika ka Trgu palih boraca.

„Ovo su prve od oko dvadesetak klupa koje ćemo postaviti u narednih nekoliko dana. Uz klupe biće postavljene i kante za otpatke. Zbog procedura javnih nabavki nešto duže se čekalo na ove klupe, ali s obzirom na njihov kvalitet i dizajn mislim da ćemo na kraju svi biti zadovoljni urađenim“, izjavila je Janja Ćapin, načelnica Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Grada Trebinja, za portal Hercegovina Promo.

Novost je da će u parku biti postavljene i kante za izmete kućnih ljubimaca, što će u mnogome unaprijediti higijenu ove oaze u centru najjužnijeg grada Srpske.

Trebinje je rekonstrukcijom dobilo jedan od najmodernijih parkova u Republici Srpskoj i šire, sa atraktivnim sadržajima, video nadzorom i LED rasvjetom.

 

HP, avgust 2018.