Од великог броја пијаних возача који су 2016. године „преспавали“ у полицијским станицама широм Републике Српске док се нису отријезнили, најдуховитији су били Крајишници чији су потези у пијанству и полицајце тјерали на смијех.

Најсмјешнију ситуацију приредио је један Бањалучанин који је мртав пијан довезен у станицу. Један позив, на који имају право сви који буду задржани на трежњену, он је искористио да наручи роштиљ, пише Блиц.

Наиме, њега је полицијска патрола једно јутро пронашла у паркираном ауту док је дремао. Када су пришли да виде да ли је све у реду са човјеком који је унутра, одмах се видјело да је пијан и да нема никаве шансе да може да вози. Патрола га је тада одвезла у полицијску станицу на отрежњење.

Trežnjenje u policiji

Оно што је усљедило је све, који су били тог дана у смјени, насмијало до суза. У једном мометну му је речено да има право да телефонира. Док су службеници мислили да ће позвати неког од породице, што приведени најчешће и раде, он је окренуо број једне познате бањалучке роштиљнице и наручио седам порција ћевапа. Тада се мртво хладно вратио у просторију за отрежњење. Роштиљ није био само за њега, већ за све који су били са њим; чак је понудио и полицајце!

Извор: blic.rs