Svako srce mašta o ljubavi, tom osjećanju koje nas zanese i odvede u neke sasvim drugačije dimenzije… Astro prognoza za april otkriva kojih 5 znakova očekuje velika romantična sreća.

Emotivni život ovih 5 pripadnika Zodijaka će tokom aprila 2019. godine biće sve samo ne monoton.

Biće tu svega, od iznenadnih zaljubljivanja, raspirivanja stare vatre, buđenja neotkrivenih strasti, neočekivanih prosidbi, ali će se pojedini i duboko zamisliti da li i dalje treba da ostanu sa aktuelnim partnerom ili da krenu sami dalje. Uostalom, pročitajte sami i otkrijte jeste li među njima.

LAV

April 2019. godine kreće romantično a neki Lavovi će imati buran seksualan život. Većina Lavova osjetiće potrebu za većom bliskošću sa partnerom i za otvorenijim, dubljom i iskrenijom komunikacijom. Ovo je sjajan period za Lavove koji su duže u stabilnoj vezi ili koji su u braku. U posljednjoj dekadi mjeseca parovi koji su bliski dogovoriće nove dugoročne planove.

Ako tek ulazite u vezu, vrlo lako se može dogoditi da ste zavedeni šarmom partnera koji želi samo da vas iskoristi, ako niste oprezni. Mars prolazi kroz vašu 11. kuću i vaš je društveni život jako aktivan i mogli biste da upoznate nove prijatelje iz inostranstva, a to znači i osobu koja vam se sviđa. Nemojte da žurite, uživajte u platonskoj vezi.

Jupiter je smješten u svom domicilu, u vašoj 5. kući (ljubav, avanture, flertovi) i kreće retrogradno 10. aprila 2019. godine. Do avgusta 2019. godine bilo bi dobro da razmislite o načinu na koji izražavate svoja osjećanja i u kom smjeru želite da se vaš odnos razvija.

Ako želite previše, prebrzo, vrijeme je za upravo suprotno, da usporite! Razmislite o odnosu u kojem ste, raščistite nesuglasice i poteškoće, kao i sve ono što se nagomilavalo, a nije se rešavalo, još od novembra prošle godine.

Možda ćete razmišljati o staroj ljubavi koja se tokom vremena pretvorila u prijateljstvo.

VAGA

Mlad Mjesec 5. aprila 2019. godine aktiviraće vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i poziva vas da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Mogli biste ući u novu fazu života u dvoje. Neki će zaključiti da ih veza ili bračni život sprečava u napredovanju. Trebalo bi da se oslonite jedno na drugo kada se radi o zajedničkim ciljevima.

Neke Vage će se odlučiti za ulazak u brak i preuzeće više odgovornosti. U drugoj polovini mjeseca u vašu 7. kuću ulaze Merkur (17. aprila 2019. godine) i Venera, vladar Vage (20. aprila 2019. godine).

To znači da ćete s lakoćom osvajati srca, zavoditi, šarmirati i privući potencijalnog partnera. 17. aprila Merkur ima uzajamnu recepciju s Marsom (vladarem partnerskih odnosa Vage i smešten u 9. kući Vage).

Vage koje nisu u vezi upoznaće partnera koji je iz druge zemlje, kroz obrazovanje ili kroz putovanje u inostranstvo. Sunce 20. aprila ulazi u kuću intimnosti Vage, pa se iznenada pojačavaju strasti.

Izvor: Prva.rs