/sponzorisana objava/

Nova godina je sve bliže, a Kafanica ove sedmice prebacuje u više brzine, za sve prave boeme i ljubitelje kafanskog ambijenta, spremili smo nevjerovatno iznenađenje, družićemo se pet noći zaredom, samo u našoj Kafanici.

Poslednju sedmicu u 2017 godine, krećemo sa srijedom i najboljom žurkom u regionu, za DJ pultom kao i uvijek DJ Miko, provod je definitvno zagarantovan.

Kao sto smo i najavili, družićemo se i ovoga četvrtka i to uz muziku uživo, pravi poklon za sve ljubitelje kafanske muzike, četvrtak – Baltazar band.

Poslednji petak u ovoj godini, zagarantovano je da će biti i najludji, za najbolje zabavne i narodne hitove bice zadužen DJ Jela, ne propustite poslednji Kafanicin Ludi Petak u 2017oj godini.

U subotu se zagrijavamo za najluđu noc, a Kafanica je i ove subote za vas spremila nevjerovatnu žurku,za Dj pultom je DJ Gago.

Nedelja 31.12 – DJ Jela. Doček nove godine u Kafanici, sigurno će biti najluđi u regionu, uz more alkohola, jedinstven kafanski ambijent, najljubaznije osoblje kao i najljepše djevojke dočekajte novu 2018 godinu.

Ne smijete dozvoliti da vam drugi pričaju o našoj novogodišnjoj žurci, dođite i uvjerite se da smo najbolji.

01.01 2018 – Repriza novogodisnje žurke, Kafanica je spremila mnogo iznenađenja za svoje goste, ali ono glavno je nagradna igra u saradnji sa “ Mobicom “ servisom. Glavna nagrada je Samsung J3, a izvlačenje je 01.01.

Poslednja sedmica u ovoj godini, definitivno će biti i najluđa, zato je nipošto ne smijete propustiti. Čekamo vas na starom mjestu, tamo gdje žurka pocinje.

 

Jedna je Kafanica!

Rezervacije na:
Mob: 065/940-120
FB: Kafanica Bileca
Instagram: @kafanicabileca