13. maj 2015, Beograd - Promocija novog spota i pesme "Maco" grupe "Zana" posle pet godina odrzana u Atlantis Event Center. Jelena Galonic i Zoran Zivanovic - Grupa Zana. Photo: Antonio Ahel. grupa zana, zana, jelena galonic, zoran zivanovic, atlantis, promocija spota, promocija pesme, grupa, muzika, maco

Brojni su hitovi koje potpisuje grupa Zana, koja traje skoro 40 godina, a jedan od najpoznatijih je pjesma “Dodirni mi kolena” koju je otpjevala Zana Nimani. Ove jeseni grupa Zana nam ovu pjesmu donosi u novom ritmu, a pevaju je Nataša Gajović i Jelena Živanović.

Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju novi album koji će izdati za Magic records. Na albumu će se naći ukupno 9 starih pjesama, u novim aranžmanima 21. vijeka, kao i jedna potpuno nova pjesma.

U spotu se pored Jelene i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pjesme.

Najbolju muziku i dalje slušajte na vašem PADRINO RADIJU, a spot za pjesmu pogledajte na linku ovdje: