Kraj godine Petar Grašo odlučio je da zaokruži novim singlom i spotom „Ako te pitaju“.

Nezapamćeni odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prvog tizera nagovještava da je na pomolu još jedan veliki hit splitskog muzičara koji će zasigurno pratiti uspjeh Grašinih novijih hitova „Moje zlato“, „Ne znan za se“ i „Srce za vodiča“.

„Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tijekom cijele godine i doista sam sretan što im u ovo blagdansko vrijeme darivanja mogu zahvaliti ovom pjesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: ‘triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo'“, rekao je Grašo za svoju novu pjesmu.

Tekst za pjesmu napisala je Vjekoslava Huljić, dok kompoziciu potpisuje Tonči Huljić. Video spot pjesme „Ako te pitaju“ rađen je pod rediteljskom palicom Vojana Koceića, a sniman je na lokacijama predivnog  jezera Peruča.

U spotu se provlači topla ljubavna priča koju je ispričalo dvoje mladih glumaca Đana Kuzmanić i Davor Pavić.

Novim singlom Petar Grašo odlučio je da zahvali publici koja je s njim u rasprodatoj Areni Zagreb nedavno proslavila 20. godišnjicu njegove sjajne muzičke karijere.

Najbolju muziku i dalje slušajte na vašem PADRINO RADIJU, a spot za pjesmu pogledajte na linku ovdje:

Izvor: Nezavsine novine