Kada je u pitanju vođenje ljubavi neki vole biti više maženi i paženi, a drugi radije preuzimaju uzde u svoje ruke. S ova tri horoskopska znaka može u krevetu biti posebno uzbudljivo…

Vjeruješ li u horoskop ili ga čitaš iz zabave, horoskop ti ipak može svašta otkriti – o drugima, ali i o tebi. Jedna od osobina o kojoj se najčešće govori kad je riječ o „zvjezdanim karakteristikama“, jeste strast. Stoga otkrivamo koji su najstrastveniji horoskopski znakovi – koji uvijek žele kontrolu među plahtama!

Škorpija

Škorpija rado voli maštati. Ono što se drugi ne usude ni pomisliti, oni odmah želi isprobati. Rođeni u ovom znaku često nose etiketu da su „divlji u krevetu“. Povrh svega, Škorpija tačno zna šta želiš, šta ti se najviše sviđa, te je pravi zavodnik.

Ovan

Ovnovi se rado osjećaju (nad)moćno te po svaku cijenu žele imati kontrolu nad svime – pa tako i u krevetu. Stoga su i oni prilično divlji u krevetu. Jako su samouvjereni te su u svako vrijeme spremni na eksperimentisanje.

Bik 

Doduše, Bikovi nisu toliko divlji poput Ovnova i Škorpija, ali su vrlo strastveni ljubavnici. Rođeni u znaku Bika nesebični su ljubavnici, rado imaju kontrolu u krevetu, ali im je i osobito važno da se emotivno predaš te „dođeš na svoje“.

 

Izvor: