Provjerite da li ćete vi i vaš partner jednog dana biti super roditelji. Neke horoskopske kombinacije jednostavno su preodređene za to.

Nema sumnje da svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj „posao“ najbolje moguće i dijete im je na prvom mestu.

U krajnjoj liniji, ljubav prema djetetu je iznad svega! Međutim, kao što su neki više talentovani za jedno, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez stresa i brige kao da su rođeni upravo za to.

Astrolozi čak tvrde da postoje određene kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobro vaspitanje djece.

Rak i Blizanci

Ovi znaci imaju dvije stvari koje se savršeno nadopunjavaju i u ravnoteži su: oba su puna razumijevanja i duhovita su. Za vaspitanje djeteta idealne su upravo te karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem.

Bik i Ribe

Ribe vole svoju djecu više od svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizovani, pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u vaspitavanju djece. A za klince je to dobitna situacija i – naravno logično je da uživaju!

Lav i Vaga

Lav je nevjerovatno ponosan na svoje potomke te podstiče i potpomaže svaki talenat svog djeteta. Vaga djetetu takođe želi stalno da pokazuje nove stvari, ali bez preopterećivanja. Zbog toga su djeca ova dva znaka jako pametna i željna znanja.

Izvor: prva.rs