Ljubavna kombinacija Ovan i Strelac može izgraditi vrlo čvrst ljubavni odnos zasnovan na dobrom međusobnom razumevanju pošto se radi o sličnim prirodama koje povezuje element Vatra.

Ovom ljubavnom paru njihova pozitivna osećanja mogu predstavljati pravu pokretačku snagu i na ostalim životnim poljima tako da za ovaj ljubavni par to može biti vrlo podsticajno za ostvarenje većih uspeha, naročito na polju poslovne karijere i za ostvarenje poslovno-finansijskog uspeha.

Od ključnog značaja za postizanje uspeha u njihovom zajedničkom životu može biti i dovoljna spremnost na udruživanje zajedničkih interesa i funkcionisanje poput tima jer kod ove kombinacije može biti naglašenije slično razmišljanje i podudarni životni stavovi što može umnogome uticati pozitivno kada se radi o preduzimanju nekih zajedničkih akcija u cilju poboljšanja kvaliteta zajedničkog života. Za ljubavni par Ovan i Strelac može često biti karakteristično i to da im se energije snažno međusobno dopunjuju a to se može naročito povoljno odraziti na organizaciju kod planiranja i ispunjavanja nekih zajedničkih obaveza (na primer kod kućnih poslova) ili, pak kod organizacije zabava, organizacije kupovine i sl.

Međutim, kod ove ljubavne kombinacije u slaganju postoji izraženija opasnost od javljanja snažnije ljubomore usled lakšeg javljanja raznih nesporazuma tako da je od izuzetnog značaja za kvalitet ljubavne veze uspostavljanje čvrstog međusobnog poverenja.

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs