Kad je konobarica Kristina Samit uslužila bračni par u restoranu u Nju Džersiju, nije ni slutila da će joj poslije samo nekoliko razmijenjenih rečenica uljepšati veče na način koji zaista vraća vjeru u ljude.

Dok je par naručivao svoju večeru, na zglobu konobarice su primijetili istetoviranu šapu psa. Upitali su je ima li ljubimca. Odgovor koji im je dala, toliko ih je dirnuo da su riješili da joj pomognu.

Naime, Kristinin crni labrador Taker u tom trenutku se nalazio u bolnici gdje su ga operisali pošto je progutao tvrdu plastičnu loptu. Hirurški zahvat je bio jedini način da mu se pomogne, ali je postojao jedan problem…

Za Kristinu koja radi tri posla da bi sa suprugom i troje djece spojila kraj s krajem, ova operacija je bila nešto što jednostavno ne mogu da priušte. Nije znala kako će platiti, povjerila se gostima.

Dirnuti njenom pričom, odlučili su da joj pomognu: Uz račun koji je iznosio 80 dolara ostavili su joj napojnicu od nevjerovatnih 1.000 dolara. Kristina je zanijemila. Bila je u šoku i prvo nije htjela da prihvati pomoć, ali je muškarac insistirao.

U suzama ih je izgrlila i ispratila iz restorana, a oni su joj na rastanku rekli da će se moliti za Takerovo zdravlje, čija je operacija, na sreću, prošla odlično i sada se oporavlja.

Izvor: Blic