Turistička ponuda Trebinja od danas je bogatija za prvu hercegovačku „medoteku“, koja je otvorena na imanju Nebojše Ljubibratića iz trebinjskog sela Ljubovo, tik uz magistralni put Trebinje-Dubrovnik, prenijela je Turistička organizacija Trebinja  na svojoj fejsbuk stranici.

Posjetiocima prve hercegovačke „medoteke“ pružena je mogućnost degustacije vrhunskog hercegovačkog meda i proizvoda od meda, autohtonih heercegovačkih specijaliteta kao što su pršut, sir, priganice…uz besplatno korišćenje wi-fi-a i wc-a.


Na ovaj način biće dodatno promovisan hercegovački med, kao jedan od najvažnijih segmenata ukupne gastro-turističke ponude Trebinja.
S obzirom da je smještena uz veoma frekfentan putni pravac, „medoteka“ predstavlja pravi primjer iskorištavanja mogućnosti adekvatnog plasiranja sopstvenih domaćih proizvoda širem broju posjetilaca i turista i nadamo se da je ovo samo prva u nizu tačaka koje će se u budućnosti otvoriti i stvoriti prepoznatljivu turističku ponudu u vidu koridora tradicionalnih proizvoda.

Izvor: Turistička organizacija Trebinja

Facebook komentari

komentar