U nedjelju su u Ljubinju nastupili Osvajači u okviru festivala za mlade “LIPA FEST 08” i napravili pravi muzički spektakl u prepunoj sportskoj dvorani.
Svi ljubitelji dobrog zvuka su mogli istinski da uživaju u čarima ovih majstora, koji su oduševljenu publiku bacali u trans tokom dvo i po časovnog koncerta.
Po riječima organizatora „LIPA FEST“ u Ljubinju je potpuno opravdao očekivanja i ako se po jutru dan poznaje  predstoji nam uspješno koncertno ljeto u organizaciji Kulturnog centra Bileća i festivala za mlade0 „LIPA FEST“.
Jedan od organizatora Nebojša Rogan  uputio je izvinjenje publici što kao predgrupa, iz opravdanih razloga nije nastupio mladi talentovani muzičar Pavle Iković.
„Iskreno se nadamo da će i „LIPA FEST“ u Ljubinju preći u tradiciju, a najvjerovatnije i u ostalim Hercegovačkim opštinama. Još jednom se zahvaljujemo predivnim domaćinima, žiteljima opštine Ljubinje, kao i ostalim Hercegovcima koji su prisustovali koncertu u Ljubinju“ – istakao je Rogan i dodao da sledeće godine obećava još bolji koncert u Ljubinju.
HP, jun 2018.