Ljepotu nije lako definisati. Ona je obično u oku promatrača i zavisi od ličnih kriterijuma, a često nema veze samo sa fizičkim izgledom već i sa unutrašnjom ljepotom, tačnije unutrašnjim zračenjem, odnosno harizmom.

Upravo ta unutrašnja ljepota, razlog je zbog kojeg neki horoskopski znakovi izgledom zasjenjuju sve ostale, a evo i o kojim je znakovima riječ.

Vaga

Ovaj znak se često smatra i najljepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijim, egzotičnim i, na kraju krajeva, privlačnijim od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, ponose se i senzualnim usnama, kao i prelijepom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krase ih i blistav ten i mekana i negovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, kao i prelijepim i iskrenim osmijehom. Obično vole da se doturuju, pa je i lijepa odjeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Izvor: Glas srpske