Интернет куповина све је популарнија међу Требињцима, а продавци су у посљедње вријеме проширили понуду.

Након станова, кућа и земљишта у најјужнијем граду РС, као  примамљиве дестинације за одмор, на интернет огласима у БиХ Требињци нуде и ваучере, значке, заставице, али и бургије и навојнице произведене у требињској Индустрији алата.

hp-media-group-logoЈедан Требињац огласио је да продаје ваучере „Водопривреде Требиње“, а у детаљнијем опису стоји да су „кориштени“.

Колико коштају ваучери који су завршили на огласу, није наведено. Интересантно је да већину обиљежја града из прошлог времена, као и симбола ФК Леотар продају грађани у Федерацији БиХ, а и алат из требињске фабрике може се наручити из овог дијела БиХ.

Значка давно затвореног предузећа „Асфлатер“ је 1,50 КМ, а значка уређена поводом двије деценије од ослобођења Требиња у Другом свјетском рату је три КМ.

Значка поводом пет деценија требињске Гимназије је нешто вриједнија, а купац ова обиљежја добија из Зенице.

Фудбалски клуб Леотар још је интересантан продавцима, а заставице и значке овог клуба могу се наручити из Сарајева, Тузле, Новог Травника и других мјеста у БиХ.

Најскупља у овој колекцији је карта за фудбалску утакмицу у Луксембургу, у оквиру квалификација Лиге шампиона 2003. године између Гравенмахера и Леотара, која се продаје у Сарајеву за 12 КМ.

Алат из некадашњег гигангта металске индустрије требињског ИАТ стигао је у приватне колекције у Сарајеву, Тузли, Лопарама, Тешњу, Градачцу, Бањалуци, Завидовићима, Добоју.

Бургије се могу купити за три КМ по комаду, а најскупљи комплет је 350 КМ.

Интернет продајом нуде се и старе разгледнице, линорези, фотографије и умјетничке слике са мотивима Требиња.

Може се купити и војна топографска карта Требиња, али и логаритамске таблице.

Љубавне понуде

Требињци не заостају ни у љубавним огласима. Међу понудама за брак и дружење је и оглас једног Требињца, старог 86 година, који је за себе навео да је бисексуалац.

Извор: blic.rs, Фото.google.com