Aktuelni oglasi za posao za područje Istočne Hercegovine.

Prijem radnika -Swisslion d.o.o Trebinje

Lokacija: Trebinje

Za potrebe novog, modernog hotela visoke kategorije u Trebinju, kompanija “Swisslion” d.o.o. raspisuje konkurs za prijem kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom. U želji da postanemo lider u ovom dijelu Republike Srpske, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima i budu ambasadori i reprezenti naše kompanije. Pozicije za koje je otvoren konkurs su sledeće:

1. Menadžer restorana
2. Konobar
3. Šanker
4. Glavni kuvar
5. Kuvar
6. Pomoćni radnik u kuhinji
7. Glavna sobarica
8. Radnik vešeraja
9. Kućni majstor

Za pozicije 1 ,2, i 3 se traži sposobnost komunikacije na engleskom jeziku, sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.
Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.
Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: kabinet.gd@swisslion-trebinje.com sa obaveznom naznakom: Oglas za hotel u Trebinju – (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:
1. Propratno pismo,
2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,
3. Kopiju stečene diplome,
4. Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.),
5. Kopija lične karte.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.
Rok za dostavljenje prijava je 15.01.2018. godine.

Zadržavamo pravo da ne izvršimo izbor po ovom oglasu.

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

 

OD POČETKA MJESECA DECEMBRA 2017. INTERNET PORTAL HERCEGOVINA PROMO OBJAVLJUJE BESPLATNO OGLASE ZA POSAO ZA PODRUČJE ISTOČNE HERCEGOVINE

HP, decembar 2017.