Počev od sutra, 1. oktobra, Padrino radio – najslušaniji radio na području trebinjske regije kreće sa novom jesenjom programskom šemom koja uključuje brojne novitete.

Najznačajniji novitet u programu Padrino radija jeste informativni program – vijesti HP media servisa, koje će se emitovati svaki radni dan u periodu od 9 do 18 časova. Uz vijesti, kolažni program, koji se od ponedjeljka do subote emituje na frekvenciji 90,8 MHz, pretrpiće značajne konceptualne i sadržajne izmjene, te će donijeti i mnogo više interesantnih i aktuelnih informacija.

Tu su i novi sportski sadržaji, a muzička šema radija koja je od strane slušalaca ocijenjena najvišom ocjenom biće osvježena uz dodatak potpuno novih muzičkih sadržaja. U pripremi su i prve autorske emisije, koje će u narednom periodu krenuti u eteru ovog radija.

Sve u svemu, mnogo toga što će dodatno unaprijediti kvalitet programa Padrino radija, a u fazi implementacije su i nova tehnička rješenja koja će doprinijeti kvalitetu emitovanog signala radija.

Po anketi sprovedenoj početkom mjeseca avgusta na području Trebinja (na uzorku od 600 ispitanika – 2% stanovništva) Padrino radio je ubjedljivo najslušanija radio stanica sa udjelom slušanosti od 36%.

 

HP, septembar 2018.