Od danas svi građani Trebinja, kao i turisti koji posjećuju grad, imaju priliku da koriste besplatnu Wi Fi uslugu sa izuzetno dobrim performansama na lokaciji uz most Iva Andrića u samom centru grada.

Kreativni tim HP media group d.o.o. omogućio je svima koji to požele da na lokaciji LED video displeja, smještenog na raskrsinacama ulica Preobraženske i Luke Vukalovića, da koriste usluge besplatnog Wi Fi – ja. Uz ovu aktivnost, krajem januara je pomenuti reklamni displej ozvučen (u skladu sa Zakonom o zaštiti životne sredine RS, članu koji se odnosi na dozvoljeni nivo buke na otvorenom prostoru), o čemu više detalja možete pričitati na linku OVDJE.

Trenutno na lokaciji jednog od dva mosta u samom centru Trebinja svi zainteresovani mogu uživati u prelijepom pogledu na rijeku Trebišnjicu, muzičkim hitovima Padrino radija, informisati se o trenutnoj temperaturi vazduha i tačnom vremenu, te od danas koristiti i besplatnu Wi Fi uslugu. Uz sve to LED video displej povremeno „pozdravlja prolaznike“ prigodnim sloganima, što predstavlja rijetku inovaciju kada je u pitanju ova vrsta medija na prostoru cijele države i šireg regiona.

HP media group i dalje nastavlja predano da radi na usavršavanju svojih postojećih medija i realizaciji novih projekta, a prvi u nizu noviteta Trebinjci će imati priliku da vide već početkom proljeća za kada je planirana realizacija potpuno novog projekta koji će obogatiti medijsku i informativnu sliku grada na Trebišnjici, te omogućiti medijsku promociju i jačanje turističkih i privrednih potencijala Trebinja.

HP PR, februar 2017.

Facebook komentari

komentar