Od danas našu oficijelnu fejsbuk stranicu prati preko 30.000 korisnika ove društvene mreže.

Uz zahvalnost na povjerenju svim našim čitaocima, gledaocima i slušaocima ekipa našeg portala obećava i dalje potpunu posvećenost razvoju ovog medija i njegovo dalje usavršavanje.
Portal Hercegovina Promo je prije par dana proslavio šesti rođendan, a u ovom periodu prešli smo dug put od „hobi medija“ do jednog od najposjećenijih portala u regiji, te jedinog multimedijalnog internet portala u Hercegovini.
Naša uređivačka politika, koja je odavno prepoznatljiva široj čitalačkoj publici i koja je ostala nepromjenjena od prvog dana, daje nam za pravo da možemo reći da smo danas jedan od najcjenjenijih internet medija u regiji. Nenametljivim pristupom u distribuciji provjerenih informacija, kao i pažljivom selekcijom sadržaja uspjeli smo da zadobijemo veliku pažnju naše primarne ciljane publike, što je naša najveća satisfakcija i realan osnov za dalje napredovanje. Istovremeno smo i internet medij koji na dnevnoj bazi objavljuje daleko najveći broj sadržaja i informacija u matičnoj regiji.
Naš portal, uz radio Padrino, najslušaniji radio na području trebinjske regije (sa udjelom slušanosti od 36%), HP video servis (HP TV) – preteču internet televizije, te LED video displej u centru Trebinja i respektabilan sistem „outdoor“ oglašavanja, čini HP media group inovativnim liderom na polju distribucije informacija i oglašavanja u regiji Istočne Hercegovine i šire, što svakodnevno potvrđuju naši brojni poslovni partneri.
Drugačijim pristupom i korištenjem svih dostupnih informacionih dostignuća današnjice u relativno kratkom roku smo uspjeli podići vrijednost i relevantnost plasirane informacije, koja je u periodu iza nas u matičnoj regiji bila svedena na pisanje brojnih internet medija za koje se jako često ne zna ni kome pripadaju ni ko su izvori njihovih informacija. Danas nije teško napraviti najčitaniji medij na internetu ukoliko se ne želite držati etičkih normi profesije i želite u prvi plan staviti senzacionalno i retrogradno, ali je izuzetno teško zadobiti povjerenje i održati pažnju publike na način i temama koje bi cijeloj zajednici trebale donijeti novu vrijednost. Na ovaj segment našeg rada i jesmo najponosniji.
Uz još jednu zahvalnost za vašu pažnju i lojalnost redakcija portala Hercegovina Promo i menadžment HP media group vam najavljuje brojne inovativne projekte u bliskoj budućnosti, od kojih će prvi svjetlo dana ugledati već u prvim danima oktobra.
HP, septembar 2018.