O НАМА

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne

Интернет адреса на којој сте тренутно настала је као плод академског рада, на тему проучавања културно-историјских знаменитости регије Источна Херцеговина.

Даљим развојем, одлучили смо на овој wеб адреси да Вам као посјетиоцу и читаоцу представимо све значајно што регија источна Херцеговина може да пружи. Било да сте њен становник или планирате да посјетите овај непоновљиви крајолик, на овом мјесту пронаћићете, вјероватно, све оно што вас као туристу, авантуристу, путника намјерника или пословног човјека може занимати. Споменици културе, природне љепоте, гастрономија, туристичке дестинације…

Такође, ту су и приче које прате историјска и културна дешавања везана уз горе наведене знаменитости. На нашим странама пронаћи ћете Пословни адресар који је наш тим урадио као вид презентације пословних субјекта наше регије.

Уз све поменуто портал Херцеговина Промо од новембра 2013. године дневно објављује информације из овог дијела Херцеговине, са свакодневним освртом и на најзначајнија дешавања у регији и свијету.

Посебни смо по томе што се не бавимо сензационалистичком тематиком, као и црним хроникама и сличним негативним дешавањима што нас одваја од већине сличних медија у окружењу. Приступом под слоганом “ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН НА ЉЕПШОЈ СТРАНИ ХЕРЦЕГОВИНЕ” на тежи начин смо заокупили пажњу читалаца и задобили ваше повјерење, за што смо вам свима бескрајно захвални. Потврда наведеног је преко 350.000 ваших посјета нашем порталу у току 2014. године, те знатан напредак у току 2015. године када смо забиљежили непун милион посјета нашим садржајима.

Наш рад је плод ентузијазма и жеље да се на другачији начин презентује наша регија, као и информације из окружења.

Не финансирамо се из било каквих владиних, невладиних, страначких или међународних фондова. Једини приход који остварује наша страница и са којим одржавамо рад цијело вријеме јесу спонзорски уговори са пословним субјектима, превасходно из херцеговачке регије.

У нашем раду отворени смо за све Ваше сугестије.

Од маја 2016. портал Херцеговина Промо послује у оквиру система ХП МЕДИЈА ГРУПА доо Требиње, који представља највећи медијски и маркетиншки субјект у регији.

Нашу редакцију можете контактирати путем е-маила: [email protected] или путем наше Фацебоок фан странице.

Уредник,

Бојан Сулавер