O НАМА

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne

Интернет адреса на којој сте тренутно настала је септембра 2012. године као плод академског рада, на тему проучавања културно-историјских знаменитости регије Источна Херцеговина.

Даљим развојем, портал Херцеговина Промо од новембра 2013. године дневно објављује информације из овог дијела Херцеговине, са свакодневним освртом и на најзначајнија дешавања у регији и свијету.

Приступом под слоганом “ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН НА ЉЕПШОЈ СТРАНИ ХЕРЦЕГОВИНЕ” на данас тежи начин смо заокупили пажњу читалаца и задобили ваше повјерење, за што смо вам свима бескрајно захвални. Потврда наведеног је свакодневна посјета од 6.000 до 15.000 читалаца и преко 30.000 пратилаца на “Фејсбук” те већ годинама перманентан раст читаности наших садржаја.

Наш рад је плод ентузијазма и жеље да се на другачији начин презентује наша регија, као и информације из окружења.

Не финансирамо се из било каквих владиних, невладиних, страначких или међународних фондова. Једини приход који остварује наша страница и са којим одржавамо рад цијело вријеме јесу спонзорски уговори са пословним субјектима, превасходно из херцеговачке регије.

У нашем раду отворени смо за све Ваше сугестије.

Од маја 2016. портал Херцеговина Промо послује у оквиру система ХП МЕДИЈА ГРУПА доо Требиње, који представља највећи медијски и маркетиншки субјект у регији.

Нашу редакцију можете контактирати путем е-маила: hercegovinapromo.po[email protected] или путем наше Фацебоок фан странице.

Уредник,

Бојан Сулавер