O NAMA

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne

Internet adresa na kojoj ste trenutno nastala je kao plod akademskog rada, na temu proučavanja kulturno-istorijskih znamenitosti regije Istočna Hercegovina.

Daljim razvojem, odlučili smo na ovoj web adresi da Vam kao posjetiocu i čitaocu predstavimo sve značajno što regija istočna Hercegovina može da pruži. Bilo da ste njen stanovnik ili planirate da posjetite ovaj neponovljivi krajolik, na ovom mjestu pronaćićete, vjerovatno, sve ono što vas kao turistu, avanturistu, putnika namjernika ili poslovnog čovjeka može zanimati. Spomenici kulture, prirodne ljepote, gastronomija, turističke destinacije…

Takođe, tu su i priče koje prate istorijska i kulturna dešavanja vezana uz gore navedene znamenitosti. Na našim stranama pronaći ćete Poslovni adresar koji je naš tim uradio kao vid prezentacije poslovnih subjekta naše regije.

Uz sve pomenuto portal Hercegovina Promo od novembra 2013. godine dnevno objavljuje informacije iz ovog dijela Hercegovine, sa svakodnevnim osvrtom i na najznačajnija dešavanja u regiji i svijetu.

Posebni smo po tome što se ne bavimo senzacionalističkom tematikom, kao i crnim hronikama i sličnim negativnim dešavanjima što nas odvaja od većine sličnih medija u okruženju. Pristupom pod sloganom “INTERNET MAGAZIN NA LjEPŠOJ STRANI HERCEGOVINE” na teži način smo zaokupili pažnju čitalaca i zadobili vaše povjerenje, za što smo vam svima beskrajno zahvalni. Potvrda navedenog je preko 350.000 vaših posjeta našem portalu u toku 2014. godine, te znatan napredak u toku 2015. godine kada smo zabilježili nepun milion posjeta našim sadržajima.

Naš rad je plod entuzijazma i želje da se na drugačiji način prezentuje naša regija, kao i informacije iz okruženja.

Ne finansiramo se iz bilo kakvih vladinih, nevladinih, stranačkih ili međunarodnih fondova. Jedini prihod koji ostvaruje naša stranica i sa kojim održavamo rad cijelo vrijeme jesu sponzorski ugovori sa poslovnim subjektima, prevashodno iz hercegovačke regije.

U našem radu otvoreni smo za sve Vaše sugestije.

Od maja 2016. portal Hercegovina Promo posluje u okviru sistema HP MEDIJA GRUPA doo Trebinje, koji predstavlja najveći medijski i marketinški subjekt u regiji.

Našu redakciju možete kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili putem naše Facebook fan stranice.

Urednik,

Bojan Sulaver