O NAMA

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne

Internet adresa na kojoj ste trenutno nastala je septembra 2012. godine kao plod akademskog rada, na temu proučavanja kulturno-istorijskih znamenitosti regije Istočna Hercegovina.

Daljim razvojem, portal Hercegovina Promo od novembra 2013. godine dnevno objavljuje informacije iz ovog dijela Hercegovine, sa svakodnevnim osvrtom i na najznačajnija dešavanja u regiji i svijetu.

Pristupom pod sloganom “INTERNET MAGAZIN NA LjEPŠOJ STRANI HERCEGOVINE” na danas teži način smo zaokupili pažnju čitalaca i zadobili vaše povjerenje, za što smo vam svima beskrajno zahvalni. Potvrda navedenog je svakodnevna posjeta od 6.000 do 15.000 čitalaca i preko 30.000 pratilaca na “Fejsbuk” te već godinama permanentan rast čitanosti naših sadržaja.

Naš rad je plod entuzijazma i želje da se na drugačiji način prezentuje naša regija, kao i informacije iz okruženja.

Ne finansiramo se iz bilo kakvih vladinih, nevladinih, stranačkih ili međunarodnih fondova. Jedini prihod koji ostvaruje naša stranica i sa kojim održavamo rad cijelo vrijeme jesu sponzorski ugovori sa poslovnim subjektima, prevashodno iz hercegovačke regije.

U našem radu otvoreni smo za sve Vaše sugestije.

Od maja 2016. portal Hercegovina Promo posluje u okviru sistema HP MEDIJA GRUPA doo Trebinje, koji predstavlja najveći medijski i marketinški subjekt u regiji.

Našu redakciju možete kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili putem naše Facebook fan stranice.

Urednik,

Bojan Sulaver