O NAMA

Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne

Internet adresa na kojoj ste trenutno nastala je septembra 2012. godine kao plod akademskog rada, na temu proučavanja kulturno-istorijskih znamenitosti regije Istočna Hercegovina.

Daljim razvojem, na portalu Hercegovina Promo krenuli smo od novembra 2013. godine dnevno da objavljujemo informacije iz ovog dijela Hercegovine, sa svakodnevnim osvrtom i na najznačajnija dešavanja u regiji i svijetu, a kasnijim inovacijama i predanim radom postali smo jedan od najuglednijih internet medija u matičnoj regiji.

Iako su danas internet glasila prepuna negativističkog pristupa svakodnevnici, pristupom pod sloganom “INTERNET MAGAZIN NA LJEPŠOJ STRANI HERCEGOVINE” zaokupili smo pažnju čitalaca i zadobili vaše povjerenje, za što smo vam svima beskrajno zahvalni. Potvrda navedenog je preko tri miliona pregleda naših pisanih sadržaja tokom 2018. godine, kao i pola miliona pregleda video sadržaja sa kojima smo krenuli početkom iste godine.

Portal Hercegovina Promo početkom 2019. godine prati više od 33.000 korisnika Fejsbuk društvene mreže, kao i preko 1.100 korinika Instagrama.

U svakodnevnom radu naglasak stavljamo na segment multimedijalnosti, i jedini smo internet portal u široj regiji koji donosi informacije u tri formata – pisanom, audio i video, što je proizvod povezivanja rada Padrino radija (koji od aprila 2018. emituje FM signal na frekvenciji 90,8 MHz za područje trebinjske regije), naše video produkcije i samog portala.

Naš rad je prije svega plod entuzijazma i želje da se na drugačiji način prezentuje naša regija, kao i informacije iz okruženja.

Ne finansiramo se iz bilo kakvih vladinih, nevladinih, stranačkih ili međunarodnih fondova. Jedini prihod koji ostvaruje naša stranica i sa kojim održavamo rad cijelo vrijeme jesu sponzorski ugovori sa poslovnim subjektima, prevashodno iz hercegovačke regije.

U našem radu otvoreni smo za sve Vaše sugestije.

Od marta 2016. portal Hercegovina Promo posluje u okviru sistema HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje, koji predstavlja najveći medijski i marketinški subjekt u regiji.

Našu redakciju možete kontaktirati putem e-mailova: [email protected] i [email protected] , te putem telefona broj +387(0)59 241 025.

Naša adresa je Kralja Petra I oslobodioca broj 55, 89101 Trebinje.

 

S poštovanjem,

Bojan Sulaver, urednik