/sponzorisana objava/

Poštovani korisnici, sa iskrenim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je NT Vending d.o.o. Trebinje od 01.12.2017. godine  postao zvanični partner  jedne od najvećih svjetskih kompanija iz segmenta proizvodnje hrane i pića NESTLE ADRIATIC BIH i ovlašteni distributer  u segmentu  prodaje Ho.Re.Ca. putem samoposlužnih aparata za tople napitke za područje opština Trebinje, Ljubinje, Bileća, Gacko, Nevesinje, Foča i Višegrad.

Koncept Nestle Alegria je tzv.premium segment prodaje koji podrazumijeva sve ono što je najbolje i najkvalitetnije – najkvalitetnije mašine za pripremu napitaka proizvođača Rheavendors Italija, najkvalitetnije sirovine za pripremu napitaka  NESTLE Profesional i prateći pribor (kvalitetne papirne čase, plastične kašike i poklopci) – sve ono sto je potrebno za izvrstan napitak za doručak u hotelu ili restoranu ili za kafu za ponijeti! Probajte naše napitke (espreso, kapućino, kafu sa mlijekom, kapućino sa čokoladom, mokaćino ili čokoladu Perudjina) i javite nam svoje utiske, zadovoljstvo krajnjeg korisnika je nas strateski i konacan cilj!

Koncept Nestle Alegria je svoju primjenu, osim za posluživanje doručaka u hotelima i restoranima, našao i u segmentu prodaje napitaka za ponijeti – COFFEE TO GO.

 

Posebnu pogodnost u vidu davanja naknade na mjesečnom nivou nudimo za prvih 20 zainteresovanih korisnika. Pozovite nas da se dogovorimo!

Naši telefoni su 065/144-287 i 065/144-286!

HP, mart 2018.