Opština Bileća i Turistička organizacija opštine Bileća organizuje peti put manifestaciju “Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“, koja se održava 16. i 17. juna 2018. godine u Sportskoj dvorani u Bileći.

U okviru manifestacije održavaju se izložbeni program i cicvarijada. Izložbeni program manifestacije koncipiran je po cjelinama – izložbenim blokovima. Izložbeni blokovi su: privreda, stvaralaštvo i umjetnost. Izložbeni blok privreda je podijeljen na šest izložbenih pod-blokova: poljoprivreda, tekstil i koža, kamen i građevinski proizvodi, metalni proizvodi, turizam i ugostiteljstvo, zanati i kućna radinost. Svaki izložbeni blok i pod-blok je izložba određene oblasti i proizvodne grane.

Manifestacija „Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“ je najveća izložbena manifestacija u Bileći, sa vizijom organizatora da postane najveća manifestacija u Istočnoj Hercegovini, tradicionalna i regionalno prepoznatljiva.

Procedura prijava je sledeća:
1.Preuzmite prijavu za učešće na manifestaciji u šalter Sali opštine Bileća ili na web sajtu www.opstinabileca.ba
Popunite prijavu i predajte je na jedan od sledeća tri načina:
1. direktno U Šalter Sali Opštine Bileća sa naznakom za manifestaciju“ Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“ – Organizacioni odbor manifestacije
2. poslati prijavu na e-mail: [email protected]
3. poslati prijavu na fax: 059 370 006

Rok za dostavljanje prijava je 11.06.2018.godine.

Za sve izlagače obezbijeđeno je:
1. Besplatno učešće na manifestaciji i profesionalni tipski sajamski štandovi po principu «donesi i izloži»
2. Moderno dizajnirana arhitenktonska postava sajamske izložbe
3. Medijska podrška tokom dva dana sajma
4. Organizovana posjeta pripadnika ŠROP-a Bileća(škola rezervnih oficira pješadije Bileća) iz bivših jugoslovenskih republika
5. Organizacija poslovnih sastanaka sa potencijalnim partnerima
6. Besplatna tehničko-logistička podrška za sve izlagače tokom manifestacije

 

Izvor: fejsbuk stranica Radio Bileća