Od sada mnogo lakše uživajte u sadržajima našeg portala i na platformama mobilnih uređaja, telefona, tableta …

S obzirom da se trendovi korištenja interneta mijenjaju HP MEDIA GROUP se permanentno trudi da prateći trendove olakša korisnicima naših usluga pristup kako informacijama, tako i promotivnim sadržajima koje emituju naši mediji.

Portal Hercegovina Promo postoji od 2012. godine, a posljednje dvije godine bilježi značajne rezultate koji su ga svrstali u sam vrh najposjećenijih, a prije svega i najčitanijih internet portala u ovom dijelu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Potvrda tome su, pored brojnosti posjetilaca, i brojni partneri iz šireg poslovnog okruženja koji koriste usluge oglašavanja na ovoj internet platformi.

Naš portal je regionalni lider po broju dnevno objavljenih informacija, selektovanih ili napravljenih u našoj redakciji, a novi detalj koji smo uveli omugućiće korisnicima mobilnih uređaja lakšu navigaciju kroz naš portal, te mnogo jednostavniji pristup informacijama pored već ranije optimizacije koja je urađena upravo za mobilne uređaje.

Meni koji se nalazi na vrhu stranice (označen crvenom strelicom na naslovnoj animaciji), od sada vam i na mobilnim uređajima omogućava selekciju po svim našim rubrikama, tako da ćete mnogo brže moći pristupiti svojim omiljenim sadržajima, bilo da nas čitate zbog dnevno aktualnih vijesti, zanimljivosti, sportskih sadržaja, reportaža ili neke od naših stalnih rubrika.

 

HP PR, novembar 2017.