Trebinjska muzička scena bogatija je za još jedan bend. “Paradiso band” čine mladi, energični i urbani muzički umjetnici:  dva vokala Milana Vico i Saša Ninković, klavijaturista Nenad Ilić, gitarista Nikola Miljković, back vokal i perkusije Peđa Ilić i harmonikaš Mladen Milojević.

Osnivač benda “Paradiso” Nenad Ilić istakao je za naš portal da će nastojati da ispune očekivanja mnogih koji su oduševljeni idejom o nastanku benda koji će se izdvajati, kako po repertoaru, tako i po energiji kojom zrače članovi ove kreativne grupe.

“Prije tri – četiri mjeseca počeli smo sa intezivnim probama i pripremama za buduće nastupe. Spontano smo se usaglasili da naziv benda bude baš “Paradiso”, budući da riječ ima lijepo značenje, a nadamo se da će naša muzika biti pravi raj za slušaoce koji budu pratili naše nastupe” – rekao je Ilić i dodao da ih nakon marketinške kampanje očekuju nastupi u u čitavom regionu.

Repertoar je šarenolik i prilagođen svim muzičkim ukusima. Pop, komercijalna, narodna muzika, ali i strani hitovi sigurno će doprinijeti veseloj atmosferi na svim vrstama proslava, prilikom kojih možete angažovati “Paradiso band”.

Ako još uvijek niste bili u prilici da čujete kako zvuče, poslušajte obrade pjesama koje je za vas pripremio “Paradiso band”:

Informacije o bendu možete dobiti i na Fejsbuk stranici, ali i zvaničnom Instagram profilu.

Kontakt: Nenad-+38765/753-999 i Saša +38765/876-597

Email: [email protected]

 

J.D./HP, jun 2018.