/sponzorisana objava/

Kafanica svima želi srećnu Novu 2018-u godinu.

Čestitamo, takođe, i srećnom dobitniku naše nagradne igre. Nakon nezaboravne Novogodišnje žurke i ništa manje kvalitetne reprize, nastavljamo sa prazničnim žurkama.

Srijeda 03.01.Jameson Party, DJ GAGO. Ove srijede odlučili smo da počastimo sve naše goste najkvalitetnijim Irskim viskijem – Jamesonom. Na ulazu u Kafanicu ljubazne i atraktivne hostese će sve naše goste ponuditi besplatnim viskijem, a u Kafanici će Jameson biti po nevjerovatnoj promo cijeni od 2 KM.

Petak 05.01. – Ludi Petak, DJ JELA. Žurka koja ne treba apsolutnu najavu, „Kafanicin ludi petak“ već godinama je sinonim za nevjerovatno dobru žurku i najbolji provod u regionu.

Kafanica za Badnje veče neće raditi.

07.01. Velika Božićna žurka, DJ GAGO. Božić je praznik darivanja, a mi smo ovoga Bozića spremili našim gostima nesvakidašnje poklone. Oni najsrećniji će za Božić osvojiti ručno izrađene drvene flaše, simboličan ali i mnogo lijep poklon za srećne dobitnike. Želimo vam srećne Božićne i Novogodišnje praznike i pozivamo vas da budete dio najboljeg provoda u regionu, samo u vašoj Kafanici.

Jedna je Kafanica!