Sada je i zvanično – Nole će uskoro postati tata.

Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković objavio je na svom Twitter nalogu da je njegova dugogodišnja djevojka i vjerenica Jelena Ristić trudna!

„Jelena is pregnant!!! We will be parents soon! #blessed Postaćemo roditelji uskoro!!! #najsrećniji“, napisao je Novak, „menšnovao“ buduću suprugu Jelenu i okačio zajedničku sliku iza koje se prostire Atina, grad u kojem se par trenutno odmara.

Na svom Facebook profilu, Nole je nešto opširnije saopštio srećnu vijest.

„Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice.  Jelena je trudna“, napisao je Nole.

Najbolji srpski teniser i Jelena Ristić u vezi su od 2005. godine. Prošlog septembra su se vjerili, na osmu godišnjicu veze. Novak je ranije rekao da je pitanje „kada ćeš da se ženiš“ jedno od pitanja koja su mu najviše dosadila u brojnim intervjuima.

Jelena je prošle godine izjavila da par planira djecu, jer oboje potiču iz „snažnih porodica punih podrške“.

„Svakako želimo veliku porodicu, ali u pravom trenutku i na pravi način. Novak ima veoma stresan posao, svake nedjelje smo na drugoj lokaciji, a ja po pet sati gledam njegove mečeve i nerviram se. Naša djeca će imati pravi dom, neće odrastati po avionima i hotelima“, rekla je Jelena, inače direktorka Fondacije „Novak Đoković“.

Nije poznato kada beba stiže, mada se po slici koju je Nole postavio na Twitter može zaključiti da su srećnu vijest saznali tek nedavno.

Izvor: Mondo