/sponzorisana objava/

Prethodna sedmica u Kafanici premašila je očekivanja i najvećih optimista, a kada čujete šta vas čeka u narednih sedam dana, nećete ostati ravnodušni.

Svima je već odavno poznato da je srijeda rezervisana za Kafanicu, a da su srijedom u Kafanici najbolje žurke u Hercegovini, tako ce biti i ovaj put, a za ovu srijedu spremili smo vam promociju Estrella piva, u španskom premium pivu gosti Kafanice moći će da uživaju po promo cijeni od 2.50KM, ali to nije sve, pored promocije Estrella piva očekuju vas i atraktivne hostese, kao i mnogo drugih poklona i iznenađenja.

Neograničen provod, more alkohola, najbolja muzika, jedinstven kafanski ambijent, najluđa noć u sedmici, sve su to karakteristike Kafanicinog ludog petka, branda po kome smo poznati u citavom regionu.

Ove subote za vas smo spremili nesto potpuno novo, očekuje vas Surprise party, veče puna iznenađenja, kao i nagradna igra, a oni najsrećniji osvojice vrijedne nagrade Nolina design brand-a.

Kafanica, uvijek korak ispred svih, brand no1 u regionu – Kafana koja ima dušu! Ne dozvolite da vam drugi pričaju o nama, dođite i uvjerite se zašto smo najbolji! Vaša Kafanica

Zapratite nas na Instagramu – @kafanicabileca
Lajkujte nas na Facebooku – Kafanica Bileca