Reklamna kampanja HP Media group, koja je započela krajem marta, ušla je u drugu fazu. Sada je već svima poznato ko stoji iza slogana „Nova opcija u Trebinju“, „Najbolji do oktobra“, „Novi talas“, „Da se i vaš glas čuje“ …Radio Padrino, koji svoj program emituje na internetu od juna 2016. godine, a koji je dio sistema HP media group, uskoro počinje sa emitovanjem na frekvenciji 90,8 MHz za područje trebinjske regije.

Ovaj radio emiter je na nedavno završenom Javnom pozivu Regulatorne agencije za komunikacije /RAK BiH/ rangiran kao najbolji radijski projekat u cijeloj Bosni i Hercegovini, sa izuzetno visokim ocjenama u segmentu planiranih programskih sadržaja, tehničkih referenci, podrške lokalne zajednice i finansijskog plana implementacije projekta.

Kako kažu odgovorni u HP media group, većina priprema je završena i ostaje da poslije eksperimentalnog rada, Padrino krene sa svojim programom, za koji su sigurni da će biti potpuno osvježenje za sve slušaoce. Želja kreatora projekta je bila da se na početku fokusiraju na Trebinje, kao ciljano područje, sa konceptom formatiranog programa koji je svoj uzor našao u najboljim svjetskim praksama.

Radio Padrino osim inovativnog programskog koncepta u svom radu će primjenjivati i najnovija dostignuća kada je u pitanju automatizacija i optimizacija studijskog rada, koje se praksa u najuspješnijim globalnim i regioanlnim radijskim sistemima. Takođe, muzički format radija (koja još uvijek nije primjenjen na internetu) biće pravo osvježenje u Hercegovini i potpuno smo sigurni da će Padrino radio u veoma kratkom roku postati najslušanija radio stanica na ovom području.

Radijski segmet poslovanja HP media group, koji egzistira već skoro dvije godine, u narednom periodu biće razvijan u fazama, baš kao i ostali segmenti poslovanja ove medijske kuće, tako da će poslije početka emitovanja na frekvenciji 90,8 MHz uslijediti još nekoliko već osmišljenih i pripremljenih unaprijeđenja koji će dugoročno učiniti ovaj medij izuzetno atraktivnim svim slušaocima. Uz sve pomenuto, Padrino radio će zajedno sa ostalim segmentima rada HP media group imati i poseban multimedijalni pristup.

Što se tiče slogana koji prate kampanju simboličnog naziva „Naši stavovi su jasni“ sasvim je jasno da u HP media group imaju jasan i ambiciozan cilj da već poslije šest mjeseci budu najslušanija radio stanica na ovom području („Najbolji do oktobra“) i da će kao „Novi talas“ svojim radom i pristupom zaista biti „Nova opcija u Trebinju“, kada su mediji u pitanju.

Pomenuta reklamna kampanja HP media group se realizuje na velikom broju outdoor površina u Trebinju (bilbordi, city light, LED video displej), kao i u nekoliko formata web oglašavanja.

 

HP, april 2018.