/sponzorisana objava/

Mir Božiji, Hristos se rodi!

Kafanica svim pravoslavnim vjernicima čestita najradosniji praznik.

Zahvaljujemo se svim gostima koji na predivnoj atmosferi na prethodnim žurkama, izvinjavamo se svima onima koji nisu mogli da nađu mjesto i pozivamo vas sve da i u narednom periodu budete dio najboljih žurki u regionu, samo u vašoj Kafanici.

Sedmica pred biće najblaže rečeno nezaboravna, za vas smo pripremili prave kafanske poslastice, a krećemo sa Srijedom. Srijeda 10.01 – DJ GaGo, jos jedna u nizu najboljih žurki Srijedom u regionu, uz mladu nadu Hercegovacke DJ SCENE.

Petak 12.01 – DJ Jela, LUDI PETAK! Ludi petak je zurka na koju je besmisleno trošiti riječi, svi oni koji su makar jednom osjetili čari Ludog Petka u Kafanici, znaju da je ova žurka nešto što se nesmije propustiti.

Subota 13.01 – Doček Pravoslavne Nove Godine! Kafanica vas sve poziva da zajedno dočekamo Pravoslavnu Novu Godinu, uz najbolje hitove zabavne i narodne muzike, jedinstveni kafanski ambijent, najatrkativnije djevojke i najljubaznije osoblje.

14.01 – Repriza Pravoslavne Nove Godine, BALTAZAR BAND! Prava poslastica za sve one koji uživaju u kafanskim hitovima, nevjerovatan vokal, neograničena energija i sjajan muzički repertoar su samo neke od vrlina koje krase momke iz Baltazar Band-a. Oni kao i uvijek garantuju dobar provod, žurka koju ne smijete propustiti.

Ne dozvolite da vam drugi pričaju o nama, dodjite i uvjerite se zasto smo najbolji!

Vaša Kafanica
Lajkujte nas na FB: Kafanica Bileca
Zapratite nas na Instagramu : @kafanicabileca

HP, januar 2018.